Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

några julrader




på väg mot en stjärna och jag missar alltihop

det är tio meter till närmsta kamel

och jag har skrikit flera gånger

- varför styr ni däråt ??

en eftersläntrare som jag får aldrig reda på nåt

- tror ni stjärnan ska ramla ner?

bara kamelskit till svar och pucklarna tysta

 




Fri vers av vissla
Läst 454 gånger
Publicerad 2006-12-23 15:38



Bookmark and Share


    Camillaa
Jättebra

/ C
2006-12-23
  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla