Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad gör vi med vår värld


Havet är dött


Snäckskalsbeströdda
stränder
möte med
havets död

Tårar från djupet
upptagna med vågens kraft
till vår beskådan
i nuet

Skriket från havet
når oss
när döda
sjöfåglar talar

Dumpade gifter
grönrosa hav
solnedgång i
färgbrytning




Fri vers av Tärningen är kastad
Läst 377 gånger
Publicerad 2006-12-20 08:47



Bookmark and Share


  "Silver"
Gör ont att läsa, speciellt slutet
men så sann
tyvärr
2006-12-27

    Erika H
havet är inte dött
döende på sina håll
men vi... ska ju leva som förut
när havet dör
dör vi med
stark text, sorgligt framförd
tycker mycket om
erika
2006-12-26

    Bodil Sandberg
Ja vad gör vi...svinar ner och bär oss rent grisigt åt...ack hur är vi människor skapta där inne i pappen...det skulle jag vilja veta...
2006-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Tärningen är kastad
Tärningen är kastad