Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal goding jag fann i byrålådan. Skriven Dec 2005.


veke av garn

i ett brinnande ljus med en veke av garn
vill jag sitta med dig
sprida värmeenergi och studsa som elektroner
vi kan gunga oss fram tills veken tänder och sprutar eld

som brinnande kol brinner vi på vår veke av garn
bara du och jag
ensamma i mitten med ett hav av normer
som sprängs av värmen vi gnuggar fram

du sprängs med normerna
och ljuset brinner mot marken
ensam sitter jag kvar
på vår veke av garn




Fri vers av Janniqa
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-20 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janniqa