Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musikanten

Och snart tar valsen slut, och musiken dör ut i toner av tystnad.
Lika ljuv som en ny förälskelse är det sista ögonblicket av det.
Allt försvagas, stämningen försvinner med musiken.
En tapper musikant ställer sig och spelar sin luta.
I ett ack så tappert försök att hålla allt vid liv.
Men allting faller allt mer, livlöst och tyst till avgrunden.

Han kunde inte dölja att hans stängar var lika brustna som dödens balsal. 




Övriga genrer av Electra von Spindelben
Läst 264 gånger
Publicerad 2006-12-20 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben