Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan stämning




Midvinterglömska
din midja kantig och hård.
Snöflingor i ditt ögonlock.


Hjärtat

- en stämgaffel
jag inte kan
vara utan




Övriga genrer av Hilda Sofia
Läst 413 gånger
Publicerad 2006-12-21 15:42



Bookmark and Share


    Camillaa
aaaaw, riktigt fint

/ C
2006-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Hilda Sofia
Hilda Sofia