Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strulkalendern - Fallucka 21

 

 

 

Jag heter Sili con Carne

men du kan kalla mig Silly

Jag är mån om mitt utseende

men är sparsam och förutseende

så jag köper mina nya lökar på Willy\'s

och går på en strikt diet av Billy\'s

panpizza, för snabbmat som pommes frites

sa De, är lika effektivt som ett snitt

för tonårs-lookens komplexa sex-appeal

och det gäller att ha en egen stil

om man ska sticka ut ur mängden

Jag säger häng den

hängbröstade bh-brännargenerationen

- de är bara avundsjuka på den första miljonen

jag kommer tjäna på mina utvik,

det är jag säker på, visst är jag lik

Pamela och alla andra playboytjejer

mina grejer

sitter på rätt plats,

så greppa era bollar, brats

för nu börjar de trilla

in, zillionerna, applåder för lilla

Silly med de fasta melonerna

Till tonerna

av nationalsången

snurrar jag runt strippstången

sakta, mmm-mmm, sakta, sakta ned

sak          ta          ned

n                    e                    d

 

 




Övriga genrer av Mattias Karlsson
Läst 639 gånger
Publicerad 2006-12-21 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal