Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feghet i utövarens ögon

Jag är inte feg, jag accepterar bara inte att någon trycker ned mig.
Varför ska jag stå ut med något sånt?




Övriga genrer av Alexandra B
Läst 389 gånger
Publicerad 2006-12-21 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexandra B