Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En djup suck

Varför, varför, varför, varför
Kan jag inte
Bara lära mig
Hur man ler

Och inse
Att det faktiskt är
Otroligt roligt

Nej jag bara
Skrattar falskt
Som en galen häst




Fri vers av Alexandra B
Läst 388 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-21 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexandra B