Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas

Andas in djupt
Andas långsamt ut

Måste koncentrera mig
På att vara mig själv
Det går inte annars

Då blir gråten
Till skratt

Och när man tror
Att allt är bra
För en sekund
Förstår man
Att det var bara
För en stund

Och egentligen
Inte heller då

Det var bara
På utsidan

Men på insidan
Är det alltid svart




Fri vers av Alexandra B
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-12-21 20:55



Bookmark and Share


    outofreach
"Och när man tror
Att allt är bra
För en sekund
Förstår man
Att det var bara
För en stund

Och egentligen
Inte heller då"

Klockren beskrivning av livet!
2006-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Alexandra B