Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syster


syster
min syster

så klok och nästan omänskligt stark
min hjältinna
min bästa vän
vem jag än behöver, så blir du den

du säger ibland att du inte har tid
det gör ingenting
för tro mig
du är alltid där
tatuerad in i hjärta och själ

dina änglar som är halva du
vilken gåva de är
det är som om du har tagit ditt hjärta
och gångrat det med tre

så låt dina drömmar fortsätta vävas
av hopp och kärlek
har ett helt hav som bara är för dig
att ösa ur när du än behöver
så att drömmarna besannas

det är du värd

/din syster




Fri vers av H Helix
Läst 337 gånger
Publicerad 2007-01-06 21:54



Bookmark and Share


    Scilla Nutrix
:-) känner mig oerhört hedrad av dessa vackra rader. Tack!! Blir lätt uppslukad av mitt, men du vet var jag finns, gumman.
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix