Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets filosofi

Längta
Det är ljuvligt

Som en äng
Fylld med tulpaner

Men när längtan
Är över
Som när julen
Tagit slut
Och klapparna,
Dem är öppnade

Vad gör man
Då?

Du måste
Ständigt

Vara sysselsatt
För att må bra




Fri vers av Alexandra B
Läst 362 gånger
Publicerad 2006-12-21 23:26



Bookmark and Share


    outofreach
"Men när längtan
Är över
Som när julen
Tagit slut
Och klapparna
Dem är öppnade

Vad gör man
Då?"

Det var den bästa delen.
Och hela dikten sa många sanna saker.
2006-12-21

    outofreach
som sagt, den blev mycket bättre när du hade gjort den längre och ändrat så att det bara blev ett "är över" :)
2006-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Alexandra B