Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ironisk,dålig dikt.

Detta är en kul,
Men jätteful.
Dikt.
Den saknar ton och takt.
Är inte behandlad av ordens makt.
Helt enkel kass.
Vi bor i ett skjul
Och vår volvo saknar hjul.
Och ja,även den är ful.
Nerklottrat står det god jul.
På vårt spygröna skjul.




Fri vers av Electra von Spindelben
Läst 479 gånger
Publicerad 2006-12-24 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben