Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgiftad

Rör mig inte! Jag är förbjuden frukt.
En möglig sådan.
Prata inte med mig, du får inget svar.
Ni har gjort mig stum.
Torka inte tårarna som droppar från min kind.
Låt tårarna torka, och göra mig blind.
Andas inte! Förgifta inte luften!
Med falska ord som tar livet av mig inifrån..
Tar livet av mig inifrån..
Livet av mig inifrån..
Inifrån.

Jag har blivit förgiftad. håll avstånd.
Jag kan ju smitta ert kära skinn.
Spärra in mig, droga mig med mediciner.
Försök bota mig från det ni själva har skapat.
Jag försöker berätta sanningen om mig själv.
Ni hör de lögner som ni har skapat.
För ni vill inte se när ni misslyckas med er själva, med andra.
Med en värdelös ungdom, med eran nyskapade personlighets störningar, som i sin tur skapat verklighetsfobi, som i sin tur skapar ett blivande självmord.

Är ni nöjda nu?






Fri vers av Electra von Spindelben
Läst 238 gånger
Publicerad 2006-12-26 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben