Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att ge men inte få


När brunnen sinat


Sprudlande
blommor
växer
inför dig

Du vattnar
med näring
tagen ur
egen brunn

Upptagen
med
sliten
tåg

Tömmer
du
din
källa

Bara ekot
möter dig
när du ropar
efter mer

Det är då
du får
tid att
gråta

Men
vem
tröstar
dig




Fri vers av Tärningen är kastad
Läst 386 gånger
Publicerad 2006-12-26 13:09



Bookmark and Share


    Lillemor
Innehållet väl överensstämmande med det smala textutrymmet. Så avsmalnande och nästintill "dödande" är det...att inte få...
Mvh Lillemor
2006-12-28

  "Silver"
Jag tycker om hur formen förstärker innehållet, smal och djup som en brunn.
2006-12-27

  Lena K Nilsson VIP
Fin...sorgligt och vackert!
2006-12-26

    Erika H
sorgligt och vackert
hur det är att inte få tillbaka
när man ger av sig själv
välskriven, stämningarna är starka
erika
2006-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Tärningen är kastad
Tärningen är kastad