Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här har fått mkt fin kritik på ungapoeter.se hoppas den uppskattas här oxå :)


Aldrig





Vi ligger ner och drömmer ynkliga drömmar
Så du vet allt om livet du
men vad vet du om döden?
Lika mycket som jag?

Vi hoppar över flammande golv
och söndergråtna trasor


Vi springer över vissna ängar
och döda änglar

Vi kastar blickar på älskande par
som tror att kärlek är evig.
Sånt skitsnack, om de visste hur fel de har.

Så länge du är min Romeo
Så länge du inte krossar mig

Kom, kom, vi ska aldrig bli som dom.




Övriga genrer av Samndra
Läst 413 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-26 16:49



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Pusspusspuss San Den här var superfin älskar dig!!
2007-01-01

  Emilia Berg
Super härlig dikt, bravo!
2006-12-27

    Camillaa
underbar!

/ C
2006-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Samndra
Samndra