Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våran sorts trygghet

Stigen börjar bli sliten
Ty där vi gått barnben gamla
Tryggheten stiger i värld som är liten
Ty där är vi inte rädda att ramla

Vi vet att stigen snart faller ihop
Ty sprickor har börjat visa sig
Snart kan det att komma en grop
Men hellre det än osäkerheten för dig




Fri vers av Deniiise
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-12-26 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deniiise
Deniiise