Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om nån jag älskar...


Håll min hand...

Du vet inte att jag älskar dej,
för du skulle aldrig fråga mej.
Du vet inte att ja\' känner - så här!
Du vet inte - att ja\' vill komma dej när\'!

Jag har inga drömmar...
...förutom dem om dej!
Jag har inga drömmar...
...förutom dem om dej!

Jag vill gärna hålla, kyssa dej,
att du med din värme- värmer mej!
Du vet inte att ja\' känner - så här!
Du vet inte - att ja\' vill komma dej när\'!

Jag har inga drömmar...
...förutom dem om dej!
Jag har inga drömmar...
...förutom dem om dej!

För de enda ja egentligen vill...
...är att hålla din hand...
För de enda ja egentligen vill...
...är att hålla din hand...




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 265 gånger
Publicerad 2006-12-27 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson