Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min fars lilla bedårande skämt >=D


Skämt om gud och jesus.

Gud och jesus stog och glodde som idioter på den lilla planeten jorden.

" Undra hur det är att bo där nere, som människa i en storstad." Sa Jesus till sin far, Gud.

"Ja du.. Nog undrar jag det med." Svarade han simpelt och zoomade in på kartan i hightech format.
" Zoom zom zoooom..." Mummlade Gud medans han zoomade in på stockholm, Sverige.
"Vad sägs som att prova i några dagar?" Frågar han Jesus efter noga ha googlat fram en bra bild på stockholms innerstad.
"Sure, men vart?" Frågar Jesus.
"Humdidum... Hornsgatan låter rätt okej"

Så viftade han på fingret, och vips så stog dom i en lägenhet på Hornsgatan på södermalm. Ingen visste att dom bodde där, och dom kunde i lugn och ro observera människorna från sitt fönster, som för övrigt hade den fantastiska utsikten mittemot en annan vägg.

Plötsligt ringer det på dörren, och båda stannar helt upp.
Dom tittar på varandra och undrade vem det kunde vara.
Ingen skulle ju veta att dom var där.
"Nänänä.. titta inte på mig! Du får öppna, jag vågar inte"
Sa Gud till Jesus.
Och Jesus vandrar långsamt mot dörren med rädsla att avslöja sig.
Han öppnar dörren, och där står Muhammed, Profeten.
I Jesus ögon en kort, mörkhyad man med lustig mushtash.
Jesus skådar han uppifrån och ner, och stirrar sedan helt stumt på den lille mannen.

han vänder sig om och ropar in mot lägenheten:
"Farsan, har du beställt kebab?"

 

 




Övriga genrer av Electra von Spindelben
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-27 23:34



Bookmark and Share


  Yoshimitsu
hehe
2007-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben