Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min värld så existerar inte du

Du tror jag alltid fixar det,du tror jag alltid kan ta skit.
Men jag är inte sådan,kan du inte se jag blir sårad,
kan du inte se att jag får ont.
Du ser bara vad du vill se, och
därför ser du inte hur illa du gör mig..

Alla är inte som du och kan tåla allt,
alla är inte så själviska som du,
som tror att dom kan få allt.
Men något stans finns det en plats som jag
kan vara utan dig.

I min värld så existerar inte du
I min värld vet dom inte vem du är
..och jag slipper dig.

Ibland så är du så himla schysst,men i bland
så är du mycket värre.
Varför gör du så här? Varför då?
Jag ställer upp för dig .

Försvinn bort här i från,
och låt mig va och skaffa ett liv!




Fri vers av Kajsa Holmdahl
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-12-30 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Holmdahl
Kajsa Holmdahl