Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt en droppe


Likt en droppe
efter sitt hav
och en stråle
efter sin sol

likt ett bi
efter sin blomma
och en själ
efter sin allra äldsta vän

längtar jag nu
efter enhet




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 843 gånger
Publicerad 2006-12-30 03:14



Bookmark and Share


    Erika H
men oj
du exploderar
i skönskrift
så vackert
sinnligt
och njutbara ord
mycket vackert
erika
2007-01-01

  Annika Gustafsson
mmm, det gör jag med. Så enkel men en djup innerbörd.
2006-12-30

  minette
du skriver sååååå fint ,,tack än en gång :)
2006-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist