Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätta mig om ja har fel, men...

...det känns som om det inte räcker med att tycka om nån,
man måste också va en riktig \'karl\', o inte bara va det, utan va det hela tiden...
Ja tror inte ja orkar.
Känner mej hela tiden för svag...
Orkar inte...




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-12-30 10:40



Bookmark and Share


  Glitteringly
åh, jag känner precis likadant. dina ord är så lagom utsatta att de kan appliceras på alla någon gång. nu var det min tid. fan
2006-12-31

    ej medlem längre
Härligt ärligt!
Ingen ska behöva vara ngt man inte är men det upp
till den personen att tala om vilket du så bra gör här!

//Rita
2006-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson