Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåta

Att förlåta kan både väl lätt å svårt.
Det kan va svårt eftersom en nära person har dött pga den personen.
Det kan va lätt eftersom att han eller hon bara sagt nåt.
Men man ska aldrig hata en person.
Personen kan inte ro för det.
Innerst inne har han ett dåligt liv.
Innerst inne finns god heten.
Det finns oss alla.
Och där kommer den alltid va kvar!




Fri vers av Christin Adolfsson
Läst 417 gånger
Publicerad 2005-01-10 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Adolfsson