Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vävda drömmar

en sovande katt
spinner och drömmer
om otroliga äventyr i fjärran




Bunden vers (Haiku) av Emilie
Läst 540 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-01 22:15



Bookmark and Share


    crapcat
så fint
2007-09-08

    eva m h
Jag ser hur det rycker i tassen! :-)
2007-08-20

  Freya
Jag
ser
bara
den
där
drömmande
hunden
i
askungen
framför
mig

& tänker att precis sådär är nog jag
& att haiku kan nog inte vara riktigt såhär bra
, har nog bara läst någon till riktigt bra


2007-01-07

  tom boreland
fullträff
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Emilie
Emilie