Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tredje gången gillt

Vår
mor
får återigen
en räcka biverkningar
av deras kemikalier

trodde
dödshjälp var förbjudet









Fri vers av AektaBlond
Läst 142 gånger
Publicerad 2007-05-04 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond