Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...inget..

...natten är ingens mor,
stunden föder intet

trappan består av trappsteg
Konsten
lever sitt eget liv

Han
avsatte tid för sina tennislektioner
Jag
säljer nu mina tavlor
till honom
Han
som utser
Nobelpristagare




Fri vers av PetraSally
Läst 267 gånger
Publicerad 2007-01-03 22:06



Bookmark and Share


    Linton
Snyggt och intressant . Gillar det mycket , favoritdelen är andra stycket !
2007-01-15

  Karin Rosberg
Den du!! gillade jag! kan inte sätta ord,men häpnade!! över texten.......
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

PetraSally
PetraSally