Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte gömma mig


Du ser på mig
och frågar

Vad har hänt?

Jag ser in i dina ögon
med flackande blick
och svarar

Inget speciellt

Du säger till mig

Jo något har hänt,
det ser jag. Du kan inte
dölja det för mig


Jag brister ut i gråt
och talar om vad
som hänt

Du lägger
armarna om mig
för att trösta
och säger

Jag förstod det

Du anar inte hur skönt
det känns att någon ser
hur jag mår. För dig
behöver jag inte gömma
mig bakom mina masker

Jag tackar stjärnorna
varje natt för att du
kom in i mitt liv

Du kom in i mitt
liv för att stanna




Fri vers av Davidoff
Läst 504 gånger
Publicerad 2007-01-04 15:34



Bookmark and Share


  sabina stark
Skönt med någon som förstår. De betyder så mycket.
2007-01-31

    sunnanvind
vad härligt!
Underbar kärlek!
2007-01-31

    ej medlem längre
Underbart, hoppas du ger han äran att få hela dig..din glädje och din sorg och aldrig mer säger 'inget speciellt'
2007-01-25

  Karin I
oh, det är gripande. så vackert och fint. TACK!
2007-01-08

  Lena K Nilsson VIP
Fin beskrivning av det betydelsefulla att ha någon som just bara ser...
2007-01-04

  TiVa
Vad skönt att ha någon som förstår och som ser på en utan att man behöver säga något... Var rädd om det!
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff