Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fatta hur obegripligt ont kärleken kan göra? Det går inte... Gud hjälpe de människor som lider av sjukdomen: Olycklig Kärlek


Förstörd Ängel


Kan du inte lyssna?
utbrister en röst ur mörkret

Han lyssnar inte
Vill inte höra


Du är en Ängel
som inte förtjänar detta

Värker i honom
i hans hjärta
Vill inte inse
Hjärtat brister ut flödar
rött blod
av smärta


Det gör ont i mig att se Dig så här
Du förtjänar någon bättre
sade rösten och mörkret tätnar

Nej!
Vill inte ha någon annan
Vill bara ha henne

Bara henne

Men Din kärlek förtjänar hon inte
Hon avvisar dig
Det finns så många som älskar Dig
sade rösten desperat
med smärtan i rösten

Nej
Hon älskar mig
Hon vet inte om det än
bara...


Ställ dig upp!
Kom åter!
Vi saknar Dig!
Vi älskar dig
och det gör ont i oss
att se Dig så här

Hon avvisade mig
Hon vände ryggen mot mig
Hon sade
med avsky i rösten
Jag vill inte se dig igen
Försvinn!

Hon förtjänar inte en sådan
Ängel
som Du
Glöm henne...

Glömma?
Aldrig
Aldrig kan jag glömma henne
Hennes ögon som är blåa som medelhavet
Hennes läppar så mjuka som en ros blad
Hennes hy mjuk som bomull
Hennes röst så spröd som en viols röst
Aldrig kan jag glömma...


Inse,
Vi älskar Dig
Vi vill att Du skall komma åter
Till oss!
ropar flera röster i kör

Inte utan henne
Skulle inte kunna vakna på morgonen och stiga upp
utan henne
Skulle inte kunna äta
utan henne
Skulle inte kunna gå
utan henne
Vilken smärta!

Kan hon inte lämna mina tankar i fred?
Kan hon inte undgå mina tankar för bara en sekund?
Kan inte hennes ansikte sluta att dyka upp överallt?
Kan inte hennes röst sluta höras i vinden?
Kan hon inte lämna tillbaka mitt hjärta?


Hon gör dig illa
Efter bit
efter bit
förstör hon Dig!
sa rösten
med ilska

Jag vet!
Jag vet...
Men är de inte hennes bitar?
Hon som äger hela mig
Är de bitarna inte
rättfärdigt hennes?
Främst hjärtat?
Som hon redan tagit en gång?


Nej
Hon förtjänar inte Dig

Jag älskar henne
Jag älskar henne...
Hör du det?
Jag älskar henne
Hon har mitt hjärta i sina händer
Jag älskar henne
av mitt hela hjärta


Läkaren skakar dystert på huvudet
Modern brister i gråt och jämmer
lutar sig mot fadern
som blek frågar sammanbitet


- Vad var det som dödade honom?

- Hans hjärta blev stulet




Fri vers av Skymningens Miia
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-01-04 20:02



Bookmark and Share


  The Third Poet
:), mm ironiskt nog känner jag igen mig starkt i den här...
Jag menar: Kan hon inte lämna mina tankar i fred? kommer inte lägligare än nu, ligger och drömmer om henne nu, trots jullov - kan knappast sova ifred, Omedvetenhet: DRA ÅT HELVETE!!!
Tack än en gång för att du nästan alltid får ut mina tankar i något som beksrivs på ett finare vis :)

/ | TTP
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Skymningens Miia