Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är tom

Jag ropar efter dig,
mitt hjärta.
Ekon är det enda jag hör.
Jag kipar efter luft,
I min hals.
Ett sista andetag innan jag kanske dör.
Jag är så nära,
en kedja i stål.
Tänk att lägga den runt min hals och hoppa från stolen,
Bara för att se hur mycket jag tål.
I min dröm sliter jag upp med händerna,
Mitt skin och hela magen.
Jag vill spåra känslan,
Av de rena obehagen.
Jag skådar in i ett mörker,
Av mitt eget inre.

 Jag är tom



 




Fri vers av Electra von Spindelben
Läst 284 gånger
Publicerad 2007-01-05 21:46



Bookmark and Share


  Gawain VIP
... i tomheten fann jag mycket... allt som inte sinnet rår på... :)
2007-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben