Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknat liv!

En ponny står i hagen smutsig och grå.
Han ser inte ut att blivit rycktad på 100år.
Mager är han också.
Att nån kan behandla ett djur så illa.
Ponnyn har nog inte många år kvar att leva.
Hur kan en människa va så grym?
Så elakt!




Fri vers av Christin Adolfsson
Läst 505 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-01-14 17:58



Bookmark and Share


  Markattan
Tänkvärt! Alltför många människor vanvårdar sina djur och tragiskt nog uppmärksammas det på tok för lite.
2005-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Christin Adolfsson