Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pegasus

I vissa ögonblick går förnimma nå't
besjälat rusa fram genom kroppars märg
Ibland,i stunder utav fokus
kan man nångång höra som ett vingslag

Försjunken djupt i kotornas kättingspel
av elfenben befria en pegasus
som reser sig i egen riktning
Fullfjädrad,rakryggad,himmelsvacker




Fri vers av BetweenTheLines
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-06 18:52



Bookmark and Share


  "Silver"
Vackert befriande text. Pegasus, en bevingad häst?
Framför allt orden är vackra och bra valda: fullfjädrad, rakryggad, himmelsvacker.
Vad sägs om \"något\" (i stället för nå\'t), just på grund av de fina ordvalen i övrigt?
2007-03-17
  > Nästa text
< Föregående

BetweenTheLines