Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överleva

Över ängar
Över haven
Över höjderna
Gå för att behålla livet

Ingen bör förstöra en själ eller ett hjärta
Res dig upp från avgrunden
Klättra och kämpa för ett underbart liv
Du är född till världen för att besegra och överleva




Fri vers av Sparven
Läst 335 gånger
Publicerad 2007-01-07 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven