Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvång

Gryningen tvingar mina ögon,
att öppnas.

Morgonen, tvingar mina ben,
att gå.

Förmiddagen tvingar min mun,
att tala.

Lunchtid tvingar min mun,
att tugga.

Eftermiddagen tvingar mina känslor,
att visa förståelse.

Kvällen tvingar min kropp,
att vara närvarande.

Natten tvingar mig att tro,
att morgondagen blir bättre.




Fri vers av Sparven
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-01-07 22:00



Bookmark and Share


    kun
Enkelt och finurligt. Fint med upprepningarna
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven