Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se där ja

Se där ja, där sitter mångubben och snackar.
Han tycker stjärnorna är vackra.

Se där ja, där sitter solgumman och snackar.
Hon tycker molnen är vackra.




Fri vers av Sparven
Läst 282 gånger
Publicerad 2007-01-07 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven