Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i för stora skor


tiden
är ute
nu rinner
mina tårar
igen

jag
har inget
val kvar
du tog dom
med dig
då du
försvann

snälla
ta mig med
till drömmarna
jag behöver
dom nu
mer än
någonsin

ta
mig med
ikväll

solen
gick ner
bakom
ryggen på
mig

det
blev mörkt

jag
hittar inte
vägen till
drömmarna
själv


kom
ta min
hand
torka mina
tårar
visa vägen
till
lungnet
tystnaden
kärleken
lyckan

jag är en liten flicka i för stora skor

för
många
förväntningar
för
många
önskningar
att jag
ska vara
som alla
andra

men
jag är
jag

nöjd


tills
jag bara var
mig själv
jag blev
själv

ensammen
i natten


ta mig med
jag orkar
inte detta
längre

för många förväntningar på en liten flicka som mig.




Övriga genrer av Lovesick
Läst 364 gånger
Publicerad 2007-01-10 20:04



Bookmark and Share


  *Camilla*
Åh älskar det där

"jag är en liten flicka i förstora skor"

Du skriver så underbart <33
2007-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Lovesick
Lovesick