Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har tappat bort livet

.

Var bor man då?




Fri vers av Mejja
Läst 399 gånger
Publicerad 2007-01-10 21:53



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
i Livet....(allt annat är redan sagd...)
2007-01-19

  Ikna
Kan man skriva det på ett bättre sätt? Du är helt fenomenal på att få in så mycket funderingar på så få ord, helt otroligt!
2007-01-11

  karenina VIP
jag kan bara hålla med föregående...
två rader, två meningar som gör så fruktansvärt ont att läsa.
2007-01-11

  Rachel Roth
en fråga som når mig med sådan smärta...
och väcker många frågor
2007-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Mejja