Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dom var så underbara


Skofetishism.

jag såg ett par skor,
22 cm klack som var smal som en pinne.
Jag blev alldeles salig, 
Dem är virus för mig som sätter sig på mitt sinne.
Helt i lack, och alldeles underbara.
Kunde inte sluta tänka på hur het jag skulle vara.
I dom där 22 cm platåskorna i lack.
Så heta att jag får hjärtattack.




Fri vers av Electra von Spindelben
Läst 297 gånger
Publicerad 2007-01-11 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben