Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden är magi.

Jag kastar magi på er, Och alla faller döda mot golvet.
För evigt.
Så som våra vackra ansikten dör,
Undrar många brustna hjärtan varför dom det gör.
Döden är bara en riktigt bra sminkning.
För tiden läker inte alla sår, och livet gömmer dom inte.




Fri vers av Electra von Spindelben
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-01-11 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben