Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pepa

Jag önskar jag var mer som du
du är glad och varm
du förutsätter att alla tycker om dig
du tycker om alla
du är så gosig och varm
så liten men ändå så stor i din kärlek
du är aldrig sur
du är alltid tacksam för minsta lilla
du vet hur man är den bästa vännen i världen
du är älskad och beundrad av så många
Bryr dig inte om när någon är dum
du tar inte åt dig
du behöver inte förlåta för du glömmer snabbt om någon är elak
och vem vill vara elak mot en sån som du?
Du är fin och glad och ivrig
du bryr dig inte om hur folk ser ut
du lever i varje minut
och oroar dig inte i onödan
Du är så nöjd
om du får lite kärlek och blir kliad på magen
min älskade Pepa




Övriga genrer av Arwen
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-01-12 00:48



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Det är predic så där jag strävar efter att vara...
Bra bra...
Läs gärna min "Snörullad hund"
2007-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen