Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Plågosamt! Lidelsefullt! Det är ytterst smärtsamt att känna så här... Man känner sig som en svikare Man känner sig sårbar...


\"Du, min vän!\"


Om jag finge EN gång fick höra dig säga
\"Du min underbare vän\"
Om jag fick höra dig säga det så skulle jag dansa polka
\"Du min vän\"
Kan du inte säga ordet EN gång?
\"Vän\"
Med ett ord till?
\"Min\"
Jag vill veta, är jag din vän?
\"Vännen min\"
Du är så vänlig mot mig och beter dig som om jag vore din vän
Men du säger inte det
Hur skall jag då kunna veta?
\"Vännen min\"
Önskar att jag fick höra dig säga det
\"Du är för evigt min vän\"
Och känna din arm över mina axlar
\"Och glöm aldrig det\"
Önskar att jag kunde få känna en gång
då jag blir kramad av DIG!




Fri vers av Skymningens Miia
Läst 289 gånger
Publicerad 2007-01-12 17:31



Bookmark and Share


  The Third Poet
Du är min vän i alla fall, om och om igen :)
2007-01-13

  TedEdFred
(jag vet inte vad jag ska skriva , ibland går det inte)
den var bra, och stark.

men jag bara undrar "finge"? (i Om jag finge EN gång fick höra dig säga,, bara undrar om det är jag som har missat ett ord eller om du har råkat skrivit fel :O )
2007-01-12

    Camillaa
stark!

/ C
2007-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Skymningens Miia