Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå rummet

 

 

I mitt vackraste rum

blommar det i alla fönster och på alla bord

av

lavendel

kattfot

vitsippor i små glas lite överallt

rosor ligger på golvet och på väggarna och i fönstren




Fri vers av Albert
Läst 653 gånger
Publicerad 2007-01-13 23:01



Bookmark and Share


  Rozhan
Vilken fin dekoration. Du har dekorerat rummet med kärlek... & jag kan tänka mig att det reflekterar ditt tycke...

vacker skildring Albert!
2007-01-14

  "Silver"
"I mitt vackraste rum
blommar det i alla fönster och på alla bord"

Vacker miljöbeskrivning!
2007-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert