Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när ingen ser






jag skriker och skriker
men bara när ingen hör





jag gråter öppet
när ingen ser



(eller när det regnar)





jag dör
när alla tror att jag redan är begravd














(jag ler
när du dödar mig)











Fri vers av Juliaah
Läst 425 gånger
Publicerad 2007-01-14 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juliaah
Juliaah