Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten...

En natt,

vad är det?

Är det för att det är då vi ser månen?

Och alla stjärnorna såklart.

Eller är det för att himlen är mörk istället för ljus?

Eller kanske det följer tiden?

Vad tusan är natten?




Övriga genrer av Wendela Selander
Läst 395 gånger
Publicerad 2005-01-19 15:28



Bookmark and Share


    teresia
jätte bra!
2005-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Wendela Selander
Wendela Selander