Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot ljusare tider


Porlande liv strömmar genom min kropp
i bara tanken på kommande vår
friskheten rusar igenom min kropp
som trafikrusningen en tidig morgon
utan tutor
utan motorer
bara ett hjärta fullt av ljus
i lyckans uppvaknande
ur en lång dvala
Porlande rött är blodets liv
i mina nyfödda ådror
och min själ bryter genast upp
som knoppar på träden
som länge stått kalla
vinterdepression och mörker
drivs bort
och glada skratt och stunder
dyker upp
Vårens pågående liv
strömmar igenom min kropp




Fri vers av Malin Johansson
Läst 392 gånger
Publicerad 2005-01-19 19:04



Bookmark and Share


  Markattan

2005-01-19

  Markattan
Härlig dikt med mycket ljus, hopp och väntande glädje. Gillar!!
2005-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.