Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling, jag tänkte på dig hela tiden...

blundade och låtsades att det var du

när han inte tog mig bakifrån...
















:(sulle väl egentligen kunna kallas hämnden är ljuv..:)












Fri vers av synda
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-01-17 04:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

synda