Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLASK

Vaknar och känner mig lätt
nätt
lite som lätt som en plätt

Steg påväg mot dagen
på översvämmad asfallt

SLASK

fötter så kalla och blöta
irritation så irriterande

se mot kvällen
Snöflingor faller ner
Jag vill inte att detta väder
skall leva mer





Fri vers av Malin Johansson
Läst 342 gånger
Publicerad 2005-01-20 15:36



Bookmark and Share


  Markattan
Känner frustrationen ;o) Nej, det finns inget värre än slask. Torrt eller åtminstone snö i fast form, men INTE slask!
2005-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.