Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friare

En friare vill gärna gifta sig...

men förblir friare om han låter bli...




Fri vers av Berra Bäver
Läst 402 gånger
Publicerad 2007-01-18 05:43



Bookmark and Share


  nettizen
Hahahaha....ja den var ju riktigt fyndig. :)
2007-01-27

    *Zenobia*
Mmmmmm...och hon som alltid säger nej, förblir fri att välja eller vraka. ;))
2007-01-23

  ordterroristen
haha, härlig ordlek xD

/osse.
2007-01-23

  Annette Andersson
Mycket fyndigt! Underbar lek med ord.
2007-01-18

  liten_snopp
Tänkvärd! Bra skrivet !
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver