Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dammit unner sänga.

Dä ä dammit unner sänga,
sa ho.
Dammsugern ä i städskåpe,
svara ja.
Körjen mä tvättklär ä full,
sa ho.
Tvättmasjin ä i badrumme,
svara ja.
Diskbänken äää...,
börja ho.
Du vet var dôrra ä,
svara ja.
Å så va dä lugnt,
rästen å dän kvääl.










Fri vers av raggnarr
Läst 543 gånger
Publicerad 2007-01-18 08:18



Bookmark and Share


    *Zenobia*
Hmmmm...är det en dikt eller en vits ? ;) Skrattade hjärtligt när jag läste den. Ett plus för det dialektala språket. Skrivet med glimten i ögat och en tår i ögonvrån ? Man kan ju skratta så man gråter ibland. Tårarna smakar salt vilket som.
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

raggnarr