Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaha..men




Nej landa först sa han o gick
och jag hatade
ville inget hellre än att fyga därifrån.




Fri vers av synda
Läst 240 gånger
Publicerad 2007-01-19 10:11



Bookmark and Share


  eerie
det där var precis som jag
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

synda