Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åh charmtroll där:)

Blir du kåt nu..?!
sa han medans han daskade kuken mot min kind.

Ja, raring absolut.
Jag vet inte bättre just nu.




Fri vers av synda
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-01-19 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

synda