Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min

Ibland är du min.
Bara min.
För en kort stund.
Oftast inte längre än en blinkning.
Eller är det så att tiden går så fort?
Jag är alltid din!
Varje sekund, minut och timma.
När du än vill.
När jag än vill.
Din!
Bara din!




Fri vers av Tezz
Läst 239 gånger
Publicerad 2007-01-20 22:19



Bookmark and Share


    seratonin
Känner igen mig i den här dikten. Sorlig men ack vilken vacker dikt.
2007-02-26

    sunnanvind
Ja, den kärleken....Fint!
2007-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Tezz

Mina favoriter
skavsår.